• Comment
  0
 • Print
Close

  Deco dan Hiasan Dalam Rumah Flat 2016

  Deco Rumah Flat

  Mereka bentuk rupa dan deco rumah flat yang bermakna anda terpaksa mengurangkan kecantikan untuk fungsi. Interaksi di antara kedua-duanya dapat membantu membangunkan fesyen reka bentuk dalaman yang tersendiri yang selesa serta luas. Dengan alternative yang banyak untuk penutup dinding, ianya semua bergantung pada pelan kewangan anda dan juga tempoh masa yang anda perlu belanja, pada sebuah tugasan iaitu mereka bentuk.

  small apartment design interior

  Hiasan Ruang Tamu Rumah Flat

  Lukisan adalah penyelesaian yang paling cepat & berkesan untuk menambahkan rasa bagi mana-mana ruang. Anda tidak perlu merasa seperti anda tinggal dalam tona lembut, pilihan neutral atau gua. Dengan memilih warna-warna neutral, ianya akan bercampuran dengan mana-mana perabot dan membantu untuk menjadikan cahaya dipantulkan dari sumber buatan manusia atau sumber semula jadi. Kertas dinding adalah fleksibel seperti cat kerana ianya datang dalam pelbagai corak, warna dan rasa, sesuai untuk mana-mana topik reka bentuk dalaman.

  Perabot di ruang yang kecil diperlukan untuk mempunyai pelbagai fungsi atau yang disediakan untuk fungsi berganda. Menggunakan meja bilik makan sebagai meja kopi atau meja biasa sebagai tempat, merupakan salah satu contoh fungsi berganda. Perabot boleh digunakan untuk memecahkan kawasan kepada dua ruang. Settees, rak, meja atau skrin privasi boleh digunakan untuk membelah ruang ke atas. Sebuah perabot merupakan katil sofa. Sebuah katil sofa yang terletak jauh berpotensi untuk membebaskan ruang pejabat dan susun atur bilik tidur dan menawarkan lebih banyak ruang. Apabila memilih perabot, pertimbangkan fungsi dan tugasnya sebagai satu perabot. Semua komponen tidak perlu muat; namun ianya ditentukan yang mana satu yang akan menjadi perhatian,  yang boleh membenarkan anda untuk mereka bentuk ruang yang ada.

  Cahaya semula jadi dari jendela dan tingkap adalah cara yang hebat untuk mencapai sinaran lampu yang terang – cahaya matahari pula adalah percuma! Anda boleh pergi dengan apa-apa cara sekalipun sekiranya rumah anda terletak di kedudukan yang tinggi. Setakat lampu buatan manusia yang ada, menunjukkan projek-projek lampu yang pelik dan boleh menjadi teruk.

  Apabila tinggal di ruang yang kecil, mengatur ruang dalam tempat yang anda berada adalah salah satu perkara yang paling kritikal. Rak di pintu bilik mandi serta susun atur dapur akan menyediakan anda dengan beberapa ruang simpanan tambahan untuk objek yang ringan dan kecil yang sering menghasilkan sampah di dalam almari dan laci. Rak utiliti adalah hanya satu lagi pilihan untuk dipertimbangkan bagi tandas serta ruang dapur sekiranya pangsapuri anda tidak mempunyai ruang simpanan yang banyak.

  Tagged ,
  Story Page