• Comment
  0
 • Print
Close

  Hiasan Bilik Air Terbaik Tahun 2016

  Tandas merupakan tempat di mana tetamu dan juga pemilik rumah akan habiskan banyak masa. Adalah penting untuk menjaga kebersihan tandas setiap masa akibat daripada bahaya kesihatan yang akan wujud sekiranya mempunyai tandas yang kotor. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa strategi untuk hiasan bilik air dan bentuk dalaman bilik mandi yang akan membuatnya sebuah tandas untuk dimegahkan.

  interior design bathroom black and white

  Bilik Air

  Langkah Pertama dalam membangunkan sebuah tandas yang baik adalah dengan mengenal pasti dan menggunakan ruangnya yang terbuka secara bijaksana. Sebagai contoh bilik untuk mengemas diri yang beserta dengan tandas yang hanya mempunyai sinki, tidak mungkin banyak ruang dapat digunakan dengan baik. Jangan kotorkan bilik-bilik ini secara berlebihan. Gunakan bilik untuk menghiasi sesuai dengan warna atau subjek. Sebatang lilin atau udara penyegar, pemegang tisu tandas, serta rak majalah juga boleh menjadi tambahan yang cemerlang.

  Sekali lagi, gunakan semua ruang terbuka dengan bijak apabila cuba untuk menghiasi tandas yang mempunyai pancuran atau tab mandi. Pastikan bilik mandi, meja sinki, dan juga semua sinki bersih sepanjang masa. Pemasangan tirai mandi dan permaidani di atas lantai adalah satu kaedah yang mudah yang dapat memberi ruang yang lebih selesa. Di samping itu, lampu di dalam tandas mungkin penting kepada rasa umum di kawasan ini.

  Hiasan bilik air

  Selain itu, peralatan seperti almari dalam bilik air memberikan penampilan yang boleh menjadi manifestasi rasa dan keutamaan seseorang individu. Sebagai contoh, pemasangan TV adalah satu permulaan yang kini semakin menjadi keutamaan dalam tandas lelaki. Satu tab mandi jakuzi juga boleh menjadi barangan mewah yang akan menyerlahkan apa-apa bilik mandi. Lilin wangi juga memberikan pemikiran yang hebat untuk tona cahaya.

  Strategi reka bentuk dalaman untuk tandas adalah dipengaruhi hebat oleh rasa dan fesyen pemilik. Penggunaan motif, ruang, dan juga cahaya adalah kaedah yang sangat baik sebagai permulaan tetapi jangan lupa untuk menambah suar di bahagian peribadi. Rumah seseorang itu merupakan bekalan kebanggaan serta kubu mereka. Tandas perlu dipastikan supaya sentiasa bersih sepanjang masa dan apabila dihiasi dengan betul, boleh menjadikannya sebagai salah satu bilik lain untuk dipamerkan.

  Story Page