• Comment
  0
 • Print
Close

  Hiasan Bilik Tidur Anak Perempuan dan Laki-Laki

  Hiasan Bilik TIdur Anak

  Memilih Hiasan bilik tidur anak anda mungkin tidak mudah. Cabaran terbesar adalah untuk menentukan cara untuk benar-benar memberi ruang yang membesar bersama-sama dengan dia. Sudah tentu, anda tidak akan mengharapkan anak anda perlu mempunyai kartun di dinding beliau selama-lamanya. Ini membolehkan seseorang untuk menjimatkan banyak wang bagi memerlukan untuk merombak biliknya. Berikut adalah beberapa pemikiran yang anda perlu berfikir tentang apabila menghias bilik anak perempuan anda.

  Hiasan Bilik Tidur Anak Perempuan

  Sebuah bilik ilahi Hollywood adalah klasik. Menyanyi bersama-sama dengan bintang pop kegemaran mereka dan kanak-kanak dalam usia yang muda mahu berpakaian. Dengan bilik tidur reka bentuk silap mata tersebut memilih susun atur yang anda yakin mereka akan jatuh cinta selama-lamanya. Sebuah bilik ilahi Hollywood adalah sesuatu yang dia akan suka kerana dia membesar terus ke dalam remaja. Bersama-sama dengan ini, menyedari rupa adalah mudah dan mudah. Pilih merah sebagai warna permaidani, ini tidak pernah gagal untuk membuat dia berasa seperti bintang. Pakai lampu bercahaya untuk cermin dan meja solek beliau untuk menjana bahawa kesan yang hebat.

  Kanak-kanak perempuan terbukti memuja puteri. Mereka pergi, kerana mereka membesar, mereka berkelakuan seperti puteri kecil. Kerana mereka mengeluarkan kesan yang bergaya, anda perlu tinggal dengan cebisan kayu. Mengisi jawatan dengan bantal empuk besar yang mempunyai permata dan tassels. Langsir adalah tambahan yang berguna, langsir berat besar membuat udara kecanggihan. Plus ia membolehkan beliau untuk membayangkan bahawa dia tinggal bersama-sama dengan benteng yang tinggi tersergam.

  Warna-warna liar tahun 70-an adalah menakjubkan untuk bilik tidur. Anak anda akan memuja mata pelajaran gila Psychedelic yang menguasai tempoh masa ini. Meletakkan bilik retro bersama-sama adalah menyeronokkan serta mudah. Kerana dia membesar, anda juga boleh mempunyai dia mendapatkan dalam sentuhan peribadinya. Nah sudah dapat idea untuk hiasan bilik tidur anak perempuan anda bukan?

  Sekiranya anda membuat bilik kanak-kanak yang bijak, lebih banyak dia akan menjadi kreatif. Tentang mempunyai bilik sendiri di rumah anda, perkara yang besar adalah hakikat bahawa dia mampu untuk membina strategi dan kehendak di negerinya sendiri tanpa terancam. Anda tidak pernah diperlukan anak anda untuk akhirnya menjadi bosan jadi yang retouching sesekali biliknya akan membuat banyak perbezaan kepada pelupusan dan wataknya.

  Hiasan Bilik Tidur Anak Perempuan

  Hiasan Bilik Tidur Anak Lelaki

  Jika perubahan warna bilik dengan mengecat dinding setiap tahun atau sekurang-kurangnya setiap demi tahun. Sambutan yang paling biasa akan menjadi merah jambu gelap untuk perempuan dan biru untuk kanak-kanak lelaki, anda perlu tanya anak anda apa warna yang mereka perlukan untuk bilik masing-masing. Baki di dalam bilik mereka bermakna mereka suka apa yang mereka lihat dan ia membantu mereka berasa selesa. Menerangi bilik tidur anak-anak anda dengan letupan warna yang sedap buah.

  Apabila mereka mempunyai watak yang mereka benar-benar memuja ingin melihat menggunakan reka bentuk watak yang sama yang tepat untuk langsir atau cadar. Jika anda mampu pelukis mahir maka ia akan menjadi lebih mudah untuk anda menghiasi ruang. Pemuda yang memuja seorang wira tindakan tertentu menggunakannya untuk warna dan hanya boleh mengikuti naungan wira biliknya seperti crimsons dan blues untuk superman. Sejak kanak-kanak perempuan memuja puteri dan cerita dongeng ini boleh menjadi topik utama di kawasan itu.

  Hiasan Bilik Tidur Anak Laki-laki

  Apa yang anda juga boleh lakukan adalah cat kesukaan untuk menyelaras dengan subjek. Membeli permaidani untuk memastikan anak anda mempunyai sesuatu yang dia berhasrat untuk bermain di atas tanah untuk duduk satu. Bagi kanak-kanak yang takut perkara-perkara yang besar yang besar tidak ada adalah cetakan makhluk yang mainan besar atau disumbat di kawasan itu.

  Lukisan siling adalah satu lagi pemikiran yang besar, bukan sekadar meninggalkan ia putih. Sekiranya anda tidak mampu untuk mengupah sesiapa sahaja untuk mendapatkan ia dilakukan untuk anda, anda hanya boleh cat sendiri dengan lengkap biru gelap dengan awan, bulan, dan bintang putih.

  Kerana ini akan membuat anak anda berasa lebih dekat kepada bingkai gambar keluarga keluarganya harus tidak pernah dilupakan. Selain membuat semua orang di dalam membantu isi rumah menghantar imej dalam biliknya akan membuat dia berasa penting dan disayangi. Ia mungkin untuk anda untuk mengarang garis untuknya daripada animasi beliau seperti lagu kegemaran atau frasa kegemaran.

  Story Page